Bakkers met een Visie
 
     
    Historie
 
     
    Missie
 
      Producten
 
      Seizoensproducten
 
      Certificering
 
      Nieuws
 
      Who is Who
 
      Fotoboek
 
      Contact / Route
 
      Links
 
      Vacatures
 
 
  Vacatures  
 


Tempo-team is op zoek naar:
Productiemedewerkers

Functie-eisen
Als productiemedewerker bij De Verwenbakker verricht je diverse productie-, magazijn- en inpakwerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de producten op hygiënische wijze verdeeld, verpakt en klaargemaakt worden voor distributie, zodat onze klanten dagelijks hun verse producten op tijd krijgen. Daarnaast draag je zorg voor een schone werkomgeving. Er wordt wisselend gewerkt in een 3-ploegen rooster, waarbij je in een ochtend-, middag of nachtploeg werkzaam bent. Ook wordt er op zondag gewerkt volgens een afwisselend rooster.

Functieprofiel
Veiligheid en hygiëne (HACCP) zijn erg belangrijke criteria. Je bent kwaliteitsbewust en ook onder druk ben je in staat accuraat en volgens protocol te werken. Voor deze functie is het dragen van piercings of andere sieraden niet toegestaan. Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré. Er wordt gewerkt in wisselende diensten, dus je bent flexibel inzetbaar. Ook vind je het vanzelfsprekend dat wij onze klanten graag optimaal bedienen en dat alles ook daadwerkelijk klaar moet zijn, waardoor overwerk soms noodzakelijk is. Het hebben van eigen vervoer is belangrijk om in Neer te komen. Wanneer er goed wordt gefunctioneerd bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij De Verwenbakker.

De Verwenbakker
De Verwenbakker streeft ernaar om de beste ambachtelijke industriële bakkerij in de regio te zijn. Door middel van constante aandacht en gedreven medewerkers houden wij onze kwaliteit hoog.

Samen met uitzendorganisatie Tempo-Team zorgen wij ervoor dat onze productieafdeling in Neer continu optimaal draait. Wij zoeken dan ook met regelmaat (tijdelijke) productiemedewerkers.
Indien jij enthousiast bent geworden van de vacature en graag een beeld wilt scheppen bij de bovenstaande tekst, is het ook mogelijk om deel te nemen aan een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Hierdoor ontstaat er een beeld bij de vacature en wordt er gekeken of de functie daadwerkelijk iets voor jou is.

Contact
Wil jij graag bij De Verwenbakker werken óf ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van het lezen van de vacature en wil je graag meer informatie hierover, neem dan contact op met Tempo-Team Uitzenden Roermond, tel. 0475-333649 en vraag naar Joey Sonnemans of mail je CV en een korte motivatie naar Joey.Sonnemans@tempo-team.nl.

Terug naar het vacatureoverzicht